Vill du fylla på din plånbok?
Förmedlar du jobb eller bostad i utlandet?

När du värvar en medlem får du en unik länk som du kan använda för att länka till vår webbsida, när medlemmen registrerar sig knyts den automatiskt som värvad av dig.

Medlemmen kan även innan han/hon har registrerat sig gå runt och kolla på vår hemsida, din unika länk fungerar även vid en senare registrering.

I vår databas ser du vilka medlemmar du har värvat, och hur mycket de har genererat. Där ser du även ditt saldo.

Du får länken och mer information om hur du använder den efter att du har registrerat som affiliate. 

Exponering för dig eller ditt företag

Eftersom vårt affiliate program precis har startat upp så kan vi inte presentera några partners här ännu. De 10 första som anmäler sitt intresse och registrerar sig kommer att hamna här på vår presentationssida. 

Du får möjligheten att ladda upp en bild, bilden skall vara 465 x 310 pixlar i storlek, vi kan hjälpa dig så att bilden passar om du laddar upp en större bild, du kommer även att få med ditt namn under bilden, allt länkas till en sida som du väljer att presentera vår websida på. På den sidan skall då även finnas den affiliate länk som hämtar när du registrerat dig så att blivande medlemmar enkelt kan hitta den och registrera sig i vårt fakturaverktyg.

Vid varje månadsskifte kommer vi att kontrollera vilken affiliate som har värvat flest medlemmar, vi kommer att prioritera antal medlemmar efter ordningen i bildgalleriet, ju mer medlemmar du värvar, ju längre fram i galleriet hamnar din info så tänk på att marknadsföra vår länk på ett bra sätt, det gynnar dig i allra högsta grad.

Som affiliate syns du också på vår söksida för jobb och uppdrag och du får även exponeringsutrymme i våra landskategorier under relevant Landsinformation.

Nästa steg är att du registrear dig i vårt fakturaverktyg, det gör du enklast genom att använda länken här nedan

Kontaktformulär

ArabicEnglishSwedishUkrainian

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  

Ta mig upp

Värva en medlem – Så funkar det

När du har värvat en medlem

Du får en unik länk som du kan använda för att länka till vårt fakturaverktyg, när medlemmen registrerar sig knyts denne automatiskt som värvad av dig. 

Medlemmen kan även innan han/hon har registrerat sig gå runt och kolla på vår hemsida, din unika länk fungerar även vid en senare registrering.

När du har värvat en medlem får du 1% av medlemmens fakturerade summa i ersättning. Du kan se ditt saldo på din sida i fakturaverktyget. 

I genomsnitt fakturerar en aktiv medlem för ca 2000 €/mån, vilket ger dig ca 20 €/mån för varje värvad medlem. 

Utbetalning – Privatperson / Företag

En begärd utbetalning av en privatperson eller ett företag kommer att hanteras som en faktura i vårt system, fakturan kommer inte att inneha någon moms.  Vår serviceavgift, vilket i detta fall är 8% kommer att dras av från beloppet.

Privatperson

Privatperson kan begära en utbetalning när saldot överstiger €200

Företag

Företag kan begära en utbetalning när saldot överstiger €1000.

Vi har en fast transaktionsavgift på €30 på alla utbetalningar. Du kan slippa den fasta avgiften genom att öppna ett Scotran bankkonto, då behöver du inte betala någon transaktionskostnad. Det är enkelt att öppna ett personkonto.

Hantering av utbetalning

Du kan när som helst begära en utbetalning när du har kommit upp i det saldo som erfordras, du kan så klart även begära en utbetalning senare om du vill.

Vill du att vi ska ringa tillbaka?

Eller vill du kontakta oss?

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du funderar över något.

Freelance Group LTD

Hongkong