Kalkylator

Här kan du räkna ut din lön
oavsett vilket land du jobbar i.

Räkna ut din lön / Alla uträkningar görs i Euro

På denna sida kan du räkna ut din lön oavsett vilket land du jobbar i, följ bara instruktionerna i kalkylatorn, du kommer att bli förvånad hur mycket mer pengar du får behålla genom att jobba med oss på Freelance Finance Group Ltd

Vi drar 30% i skatt som dem flesta egenanställningsföretag gör i Sverige, alla måste betala skatt till Sverige när dem jobbar i utlandet under dem första 183 dagarna, efter detta så betalar man skatt till det landet man jobbar och är skriven, du kan läsa mer om detta genom att klicka på denna länk: Info – 183 dagar

Eftersom de flesta länder har lägre skatt än Sverige så kommer du att tjäna ännu mer pengar efter 183 dagar genom att anlita oss på Freelance Finance Group Ltd. Mer info hittar du här, (Skatteverket).

I kalkylatorn så finns det ett fält “Fast avgift 20 Euro”, om du öppnar ett konto på samma bank som oss så slipper du betala den fasta avgiften på 20 Euro, då kostar det inget för oss att överföra pengar till ditt konto, allt för att du skall behålla så mycket av din intjänade lön. På nedanstående länkar hittar du information om den banken vi använder. Mer information är på gång.

Behöver du hjälp? Ring +46 31 360 88 87

Ta mig upp

Information 20 Euro

Om du öppnar ett konto på samma bank som Freelance Finance Group Ltd behöver du inte betala den fasta avgiften på 20 Euro, då kostar det inget att överföra pengar till ditt konto.

Information TransferWise – Bank Konto.
Direktlänk – Registrera Bank Konto

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du funderar över något.

Freelance Group LTD

Hongkong

Jobba i Kroatien

För fysiska personer finns det tre fristående kriterier för att vara obegränsat skattskyldig i Sverige. Dessa kriterier är bosatt i Sverige, stadigvarande vistelse i Sverige och väsentlig anknytning till Sverige.
En obegränsat skattskyldig person beskattas inte för inkomst från arbete utomlands om förutsättningarna enligt sexmånaders- eller ettårsregeln är uppfyllda.

Enligt sexmånadersregeln beskattas inkomst för arbete utomlands inte i Sverige om:
• anställningen och vistelsen utomlands varar i minst sex månader
• inkomsten beskattas i verksamhetslandet. Beskattning får inte ske i strid med verksamhetslandets lagstiftning eller gällande skatteavtal