Jobba i San Marino

San Marino kallas världens äldsta republik och är den enda kvarvarande av de medeltida stadsstaterna på italienska halvön. Landet...

Jobba i San Marino

Jobba i San Marino
Jobba i San Marino

Länder vi jobbar med - Vi lägger till efter hand

Jobbar du i något annat land så ge oss ett tips så lägger vi till det inom kort så att du också kan använda vår tjänst och få mer pengar i plånboken.
Tips på vilket land

Jobba i San Marino

Huvudstad - San Marino

San Marino kallas världens äldsta republik och är den enda kvarvarande av de medeltida stadsstaterna på italienska halvön. 

Landet består i huvudsak av ett berg som ligger strax innanför Italiens östkust, med utsikt över Adriatiska havet. 

Turism och försäljning av frimärken och mynt är viktiga inkomstkällor. San Marino är också ett skatteparadis men har skärpt finansreglerna efter kritik från omvärlden.

Har du någon fråga angående vår tjänst, eller om att jobba i San Marino: Kontakta oss >>>

Ekonomi och handel

Många industriföretag är integrerade i italienska företag och mycket av industriproduktionen går till Italien. Turismen är mycket viktigt för landets ekonomi, där försäljningen av mynt och frimärken är en viktig intäktskälla. Viktiga exportvaror är byggnadssten, ost, kastanj, vin, ullvaror, keramik och hantverksvaror.

Det är mycket låg arbetslöshet och låga skatter. Utlänningar har velat ha sina pengar hos sanmarinska banker och det har gjort landet till ett så kallat “skatteparadis”. 

Men efter finanskrisen 2008-2009 så har San Marino lovat att ha en mer transparent ekonomi, vilket kommer att minska stämpeln. San Marino har euro som valuta, men är inte medlem i EU. Det är stora politiska oenigheter om medlemskap.

Fråga om att jobba i San Marino

Ta mig upp

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du funderar över något.

Freelance Group LTD

Hongkong

Jobba i Kroatien