Jobba i Kina

Kina är en marknad som har växt lavinartat under 2000-talet. På bara ett par år har Kina blivit det största centrumet för produktion...

Jobba i Kina

Jobba i Kina
Jobba i Kina

Länder vi jobbar med - Vi lägger till efter hand

Jobbar du i något annat land så ge oss ett tips så lägger vi till det inom kort så att du också kan använda vår tjänst och få mer pengar i plånboken.
Tips på vilket land

Jobba i Kina

Huvudstad - Peking

Kina är en marknad som har växt lavinartat under 2000-talet. På bara ett par år har Kina blivit det största centrumet för produktion i världen vilket har inneburit att även tjänsteindustrin har växt. Det är många som med spänning följer utvecklingen i Kina och också själva vill vara en del av händelserna som nu sker.

I Kina råder stor efterfrågan på specialkompetenser som t.ex i områden inom: medicin, försäljning, hotellverksamhet, finansanalys, teknologi, datakommunikation, mellanhänder/agenter, mode, aktiehandel, revision, e-handel, informationsteknologi och ingenjörskunskap. Den största delen av dessa tjänster är förlagda till storstäder som Shanghai, Peking, Guangzhou eller Shenzhen.

Har du någon fråga angående vår tjänst, eller om att jobba i Kina: Kontakta oss >>>

För att arbeta i Kina behöver du uppfylla dessa villkor:

  • Vara över 18 år gammal
  • Vara frisk och vid god hälsa
  • Vara ostraffad
  • Ha en arbetsgivare som vill anställa dig
  • Ha giltiga pass- och identitetshandlingar

Jobba som engelsklärare i Kina

Det kanske vanligaste arbetet för yngre utlänningar som jobbar i Kina är att jobba som engelsklärare via någon agentur eller direkt på en skola. Många svenskar har en ganska god förståelse för det engelska språket och kan därför se jobbet som engelsklärare som ett alternativ för att kunna arbeta i Kina.

En timlön på 60 – 80 kronor är inte en omöjlig nivå att komma till vilket får anses som ganska bra med tanke på att priserna i Kina oftast är lägre än hemma i Sverige.

De flesta skolor och agenturer kräver ofta förkunskaper i form av olika certifikat och diplom som kan bekräfta dina engelskakunskaper. Det handlar ofta om en månad eller två som du måste studera innan du kan börja söka jobb som engelsklärare. Dessa utbildningar kan ofta göras direkt vid datorn och kostar inte mycket i avgifter.

Fråga om att jobba i Kina

Ta mig upp

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du funderar över något.

Freelance Group LTD

Hongkong

Jobba i Kroatien