Jobba i Indien

Indien är ett myller av människor, kulturer, färger och naturliv. Världens största demokrati lockar årligen miljontals människor och företag...

Jobba i Indien

Jobba i Indien
Jobba i Indien

Länder vi jobbar med - Vi lägger till efter hand

Jobbar du i något annat land så ge oss ett tips så lägger vi till det inom kort så att du också kan använda vår tjänst och få mer pengar i plånboken.
Tips på vilket land

Jobba i Indien

Huvudstad - New Delhi

Indien är ett myller av människor, kulturer, färger och naturliv. Världens största demokrati lockar årligen miljontals människor och företag till sig och har haft en stor ekonomisk tillväxt under de senare åren. I takt med att internationella företag i etablerar sig på denna jättemarknad, har chanserna för utlänningar som vill komma och jobba i landet ökat.

Har du någon fråga angående vår tjänst, eller om att jobba i Indien: Kontakta oss >>>

Om arbete i Indien

Indien är världens näst största land med många möjligheter för utlänningar vad det gäller arbete och jobb. Framför allt koncentreras de flesta tjänstejobben till de stora städerna såsom Calcutta, Chennai, New Delhi eller Mumbai. På landsbygden kanske det främst finns möjligheter till volontärarbete .

Kort sagt kan man säga att den lokala jobbmarknaden oftast ligger ganska stängd för de flesta utlänningar men att dessa i sin tur heller inte erbjuder en person från västvärlden så mycket i fråga om t.ex lön och arbetsförhållanden. 

I Indien finns det dock en mängd internationella företag och organisationer där chanserna är större att hitta mer attraktiva tjänster. Det kan handla om IT- och utveckling av mjukvara eller jobba som länk mellan hemmamarknaden i det egna landet och produktionen på plats. 

För att se t.ex vilka svenska företag som är verksamma i landet kan du gå in på hemsidan för Svenska Exportrådet i Indien. Indien är till skillnad från många andra länder i Asien ett ganska öppet land för utländsk arbetskraft och det är enkelt att få arbetsvisum och uppehållstillstånd.

Arbetsvisum till Indien

Som turist har du möjligheten att uppehålla dig i Indien sex månader i sträck innan du måste förnya visumet hos Indiska immigrationsmyndigheten. 

Det finns en uppsjö av olika visum och arbetstillstånd som du som utlänning kan ansöka om. Bäst information om detta hittar du på Indiska immigrationsmyndigheten eller Indiska ambassaden i Stockholm.

Volontär i Indien

Vill du jobba som volontär i Indien? Det finns en mängd olika organisationer som tillhandahåller volontär-tjänster. Här nedan följer ett axplock på andra bra sajter för dig som vill jobba som volontär i Indien.

Fler bra länkar om jobb i Indien

Fråga om att jobba i Indien

Ta mig upp

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du funderar över något.

Freelance Group LTD

Hongkong

Jobba i Kroatien