Vill du fylla på din plånbok?
Förmedlar du jobb eller bostad i utlandet?

När du värvar en medlem får du en unik länk som du kan använda för att länka till vår webbsida, när medlemmen registrerar sig knyts den automatiskt som värvad av dig.

Medlemmen kan även innan han/hon har registrerat sig gå runt och kolla på vår hemsida, din unika länk fungerar även vid en senare registrering.

I vår databas ser du vilka medlemmar du har värvat, och hur mycket de har genererat. Där ser du även ditt saldo.

Du får länken och mer information om hur du använder den efter att du har registrerat som affiliate. 

Exponering för dig eller ditt företag

Eftersom vårt affiliate program precis har startat upp så kan vi inte presentera några partners här ännu. De 10 första som anmäler sitt intresse och registrerar sig kommer att hamna här på vår presentationssida. 

Du får möjligheten att ladda upp en bild, bilden skall vara 465 x 310 pixlar i storlek, vi kan hjälpa dig så att bilden passar om du laddar upp en större bild, du kommer även att få med ditt namn under bilden, allt länkas till en sida som du väljer att presentera vår websida på. På den sidan skall då även finnas den affiliate länk som hämtar när du registrerat dig så att blivande medlemmar enkelt kan hitta den och registrera sig i vårt fakturaverktyg.

Vid varje månadsskifte kommer vi att kontrollera vilken affiliate som har värvat flest medlemmar, vi kommer att prioritera antal medlemmar efter ordningen i bildgalleriet, ju mer medlemmar du värvar, ju längre fram i galleriet hamnar din info så tänk på att marknadsföra vår länk på ett bra sätt, det gynnar dig i allra högsta grad.

Som affiliate syns du också på vår söksida för jobb och uppdrag och du får även exponeringsutrymme i våra landskategorier under relevant Landsinformation.

Nästa steg är att du registrear dig i vårt fakturaverktyg, det gör du enklast genom att använda länken här nedan

Kontaktformulär

Behöver du hjälp med jobb, bostad eller råd, kontakta någon av våra samarbetspartners

Ta mig upp

Världsdelar och länder vi jobbar med, allmän information om länder, visum, vaccin m.m

Jobbar du i något annat land så ge oss ett tips så lägger vi till det inom kort så att du också kan använda vår tjänst och få mer pengar i plånboken.

Värva en medlem – Så funkar det

Nivå 1

  •  
1%

Nivå 2

  •  
1.5%

Nivå 3

  •  
2%

När du har värvat en medlem

En aktiv medlem fakturerar i genomsnitt för ca €2000/mån. Du får en unik länk som du kan använda för att länka till vårt fakturaverktyg, när medlemmen registrerar sig knyts denne automatiskt som värvad av dig. Medlemmen kan även innan han/hon har registrerat sig gå runt och kolla på vår hemsida, din unika länk fungerar även vid en senare registrering.

Vårt affiliate program har tre nivåer. När du värvar medlemmar så får du en ersättning baserat på medlemmarnas sammanlagda fakturering.

  1. När du har värvat en medlem så får du 1% av medlemmens fakturerade summa i ersättning. Detta gäller upp till nästa nivå vilket är €75 000 i månaden för dina värvade medlemmars sammanlagda fakturering.
  2. När du har värvat medlemmar vars sammanlagda fakturerade summa överstiger €75000 per månad så får du 1,5% av den sammanlagda fakturerade summan.
  3. När du har värvat medlemmar vars sammanlagda fakturerade summa överstiger €100 000 per månad, så får du 2% av den sammanlagda fakturerade summan.

Vid varje månadsskifte gör vi en avräkning på dina medlemmars fakturerade summor under den månad som har gått, om det överstiger någon av nivåerna så tillgodoräknas den procenten dig för innevarande månad. 

Det kan också vara så att dina värvade medlemmar fakturerar mindre en månad och då sjunker den procenten under den månaden.

Utbetalning – Privatperson / Företag

En begärd utbetalning av en privatperson eller ett företag kommer att hanteras som en faktura i vårt system, fakturan kommer inte att inneha någon moms. 

Vår serviceavgift, vilket i detta fall är 8% kommer att dras av från beloppet.

Privatperson

Privatperson kan begära en utbetalning när saldot överstiger €200

Företag

Företag kan begära en utbetalning när saldot överstiger €1500.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du funderar över något.

Freelance Group LTD

Hongkong

Jobba i Kroatien

Afrika

Centralamerika

Karibien

Nordamerika

Oceanien

Sydamerika

Lägg till nedanstående land