Värva en medlem

Vill du fylla på din plånbok?
Förmedlar du jobb i utlandet?

Information till dig som vill bli en ”Affiliate – Värva en medlem” och samarbeta med Freelance Finance Group Ltd

Vill du fylla på din plånbok?
Förmedlar du jobb i utlandet? Eller på något annat sätt har kontakter i utlandet? Eller har du någon annan form av media?

När du är vanligt anställd betalar arbetsgivaren en mängd saker så som administrativa kostnader, hög skatt på lön, arbetsgivaravgift m.m. Som egenanställd hos Freelance Finance Group Ltd går istället alla dessa pengar minus en avgift direkt till dig som lön.

När du som egenanställd utför arbete åt ett företag fakturerar Freelance Finance Group Ltd företaget och betalar ut hela fakturabeloppet som lön till dig minus en avgift. Du behåller alla pengar som annars hade gått förlorade i administration, avgifter och hög skatt. Freelance Finance Group Ltd har 10 års erfarenhet av egenanställning och kan hjälpa dig hitta uppdrag, ordna avtal, deklaration, företagsfrågor, öppna bankkonto m.m.

Värva en medlem

I genomsnitt fakturerar en aktiv medlem för ca 2000 €/mån, vilket ger dig ca 40 €/mån för varje värvad medlem.

Du får en unik länk som du kan använda för att länka till vår webbsida, när medlemmen registrerar sig knyts den automatiskt som värvad av dig.

Medlemmen kan även innan han/hon har registrerat sig gå runt och kolla på vår hemsida, din unika länk fungerar även vid en senare registrering.

I vår databas ser du vilka medlemmar du har värvat, och hur mycket de har genererat. Där ser du även ditt saldo.

Detta är den unika länken som du kan använda för att värva medlemmar. Kopiera hela länken och skicka som epost eller i något socialt medium. Varje Värvares länk är unik, detta är bara ett prov på hur den kommer att se ut.

https://frilansgruppen.com/ui/login.php?canvass_code=ede4bc6dde3a792 6554ca58f3047c3540b8c5a72

När du har registrerat dig så får du en liknande länk att använda som Affiliate – Värva en medlem.

Du hittar fullständig information om hur du använder din länk när du har registrerat dig under “Mina sidor”.

Information om galleriet som du ser längre ner

Eftersom vårt affiliate program precis har startat upp så har vi inte till dags dato några bilder på någon affiliate partner ännu. Dem 10 första som anmäler sitt intresse och registrerar sig kommer att hamna i galleriet ifrån första början. Du får möjligheten att ladda upp en bild, bilden skall vara 465 x 310 pixlar i storlek, vi kan hjälpa dig så att bilden passar om du laddar upp en större bild, du kommer även att få med ditt namn under bilden, allt länkas till en sida som du anser vara en bra sida att presentera vår hemsida på, på den sidan skall då även finnas den affiliate länk som du har hämtat i fakturaverktyget så att blivande medlemmar enkelt kan hitta den och registrera sig i vårt fakturaverktyg.

Vid varje månadsskifte kommer vi att kontrollera vilken affiliate som har värvat flest medlemmar, vi kommer att prioritera antal medlemmar efter ordningen i bildgalleriet, ju mer medlemmar du värvar, ju längre fram i galleriet hamnar din info så tänk på att marknadsföra vår länk på ett bra sätt, det gynnar dig i allra högsta grad.

Alla affiliates kommer även att finnas på en separat sida, oavsett Värvade medlemmar, kolla nedanstående länk

Affiliates som har en koppling till ett visst land, typ boende, eller jobba i Spanien kommer att finnas på respektives lands sida

Nästa steg är att du registrear dig i vårt fakturaverktyg, det gör du enklast genom att använda länken här nedan

När du har registrerat dig i fakturaverktyget så kontaktar du oss via nedanstående formulär med uppgifter som du vill att vi använder för att länka till din hemsida.

Skicka din info

Vill du fråga något?

Behöver du hjälp med jobb, bostad eller råd, kontakta någon av våra samarbetspartners

Behöver du hjälp? Ring +46 31 360 88 87

Ta mig upp

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du funderar över något.

Freelance Group LTD

Hongkong

Jobba i Kroatien